Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΝΟΜ/ΔΙΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ 800 ΣΕΛΙΔΩΝ!

ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΤΗ ΧΩΡΑ
Νομοσχέδιο σφαγείο και τέρας ενός άρθρου και 800 σελίδων (!!!) το οποίο περιέχει τόσο τα μνημονιακά μέτρα όσο και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα μέχρι το 2016 (άσχετα μεταξύ τους!) κατέθεσε η κυβέρνηση αργά το βράδυ της Δευτέρας (5/11) γύρω στις 21:00 στη Βουλή.
Το νομ/διο αυτό κατά την κυβέρνηση θα συζητηθεί με τη μορφή του κατεπείγοντος στην Επιτροπή της Βουλής σε μια και μόνη συνεδρίαση την Τρίτη(6/11) στις 12 και την επόμενη ακριβώς Τετάρτη (7/11) μέσα σε συνεδρίαση 10 μόνο ωρών στην Ολομέλεια της Βουλής και στη συνέχεια θα ψηφισθεί.
Είναι προφανές ότι ουδείς βουλευτής όσο επιμελής και μελτηρό και αν είναι, θα μπορέσει να μελετήσει αλλά ούτε καν να φυλομετρήσει το νομ/διο τέρας, που θα συζητηθεί σε χρόνο dt και με διαδικασίες εξπρές.
Έχουμε ενώπιόν μας ένα αντισυνταγματικό έκτρωμα που διαλύει το εργασιακό, μισθολογικό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και κοινωνικό τοπίο της χώρας, το οποίο προκειμένου να "περάσει" εκβιαστικά από τη Βουλή θα χρειαστεί ένα κανονικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, που η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη έχει προδιαγράψει και επιχειρεί να καλύψει με εσωκυβερνητικές και διακομματικές έριδες των συνεταίρων.
Την Τρίτη (6/11) μόνο οι γιγαντιαίες κινητοποιήσεις των εργαζομένων και του λαού μπορούν να σταματήσουν το άθλιο πραξικόπημα μιας άθλιας τροϊκανής συγκυβέρνησης!!!
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου