Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή, όλοι στο Σύνταγμα: «Οι ζωές μας δεν χωράνε στους προϋπολογισμούς τους»



Ημερομηνία: 08/11/2012
Και που έβρεξε (νερό και δακρυγόνα) και που πέρασαν τα νέα μέτρα, η αντίσταση του λαού δε σταματά. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα δίνεται το νέο ραντεβού για να διατρανωθεί η αντίθεση στον προϋπολογισμό του 2013 που υλοποιεί το μνημονιακό πακέτο μέτρων που πέρασε με οριακή πλειοψηφία την Τετάρτη από τη Βουλή.
Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει οριστεί για την Κυριακή το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο Σύνταγμα.  Για να αποδείξουμε πως η κοινωνία έχει στα χέρια της τη δύναμη της ανατροπής. Ο αγώνας δεν σταματάει!
Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ:
«Όλοι/ες στους δρόμους!
Για την ανατροπή των μέτρων και της κυβέρνησης!
Οι ζωές μας δεν χωράνε στα μέτρα τους και τους προϋπολογισμούς τους! 
Η μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά ευρισκόμενη σε εμφανή κρίση και αποσταθεροποίηση οδηγεί την χώρα και τον λαό σε διαδοχικά αδιέξοδα κατεδαφίζοντας ταυτόχρονα κάθε έννοια δημοκρατίας, με μοναδικό σχέδιο και αποτέλεσμα: την χωρίς τέλος λιτότητα για τον κόσμο της εργασίας και την κοινωνική πλειοψηφία, την αρπαγή του δημόσιου πλούτου, την διάλυση του κοινωνικού κράτους, την πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας.
Μετά την, οριακής πλειοψηφίας μόλις 153 βουλευτών, ψήφιση του 3ου και σκληρότερου μνημονίου και την πασιφανή έλλειψη κοινωνικής νομιμοποίησης η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται τώρα να περάσει τον αντίστοιχο προϋπολογισμό την Κυριακή 11 Νοέμβρη. Θα τους σταματήσουμε!
Καλούμε όλο τον λαό να συνεχίσει να εκφράζει την οργή και την διαμαρτυρία του με την μεγαλειώδη παρουσία του στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια σε όλη την χώρα. Να απαιτήσει την δημοκρατική ανατροπή αυτής της πολιτικής και της κυβέρνησης και την προώθηση μιας εναλλακτικής λύσης εξόδου από την κρίση σε όφελος της κοινωνίας και της χώρας. Να μιλήσει ο λαός!
Όλοι/ες στους δρόμους! 
Να φύγουν τώρα κυβέρνηση, τρόικα, μνημόνια!
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11ΣΤΙΣ 5μμ.
(ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ: Μοναστηράκι, στύλοι Ολυμπίου Διός, Κάνιγγος)
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ:
«ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012 ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Δυναμικά και ανυποχώρητα, κατά του προϋπολογισμού του 2013, για να μην ψηφιστούν τα μέτρα που εξοντώνουν τη ζωή μας και διαλύουν την οικονομία.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Οι μνημονιακές επιταγές που απαιτούν οι κερδοσκόποι και οι τοκογλύφοι.
• Να ανατρέψουμε τις πολιτικές που συνθλίβουν την κοινωνία και εξαθλιώνουν τους πολίτες.
• Να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας.
• Να προστατεύσουμε το δικαίωμα της εργασίας.
Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίσταση, για να μείνει η Ελλάδα στους Έλληνες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου