Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Όλοι και όλες στους αγώνες – Όλοι και όλες στους δρόμουςΗμερομηνία: 05/10/2012
Συγγραφέας: left.gr
«Να σταματήσουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα. Όλοι και όλες στους αγώνες – Όλοι και όλες στους δρόμους» αναφέρει ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: «Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στη σημερινή συνεδρίασή της, αποφάσισε την ολιγοήμερη μετάθεση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις αρχές Δεκέμβρη. Καλεί όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να συγκεντρώσουν στις επόμενες εβδομάδες τις δυνάμεις τους στο καθήκον να σταματήσουμε τα μέτρα – φαρμάκι της κυβέρνησης και της τρόικας, να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς που την εκφράζουν.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Μέρκελ και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/10 ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 9/10 ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΗΛΗΤΗΡΙΟ "ΥΠΟΔΟΧΗΣ" ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.

Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η κυβέρνηση της καταστροφής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου