Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

28η ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ, Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΡΩΝ.

28 ΟΚΤΩΒΡΗ 1940 - 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 
ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΟΙΚΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

Η Συντονιστική μας Επιτροπή αποφάσισε την ενεργητική συμμεχομή μας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη στην περιοχή μας με πανώ και συγκέντρωση μπροστά από το χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών όπου θα καταλήξει η μαθητική παρέλαση. Θα μεταβούμε εκεί ομαδικά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ. όπου έχει ορισθεί προσυγκέντρωση στις 11:30 το πρωί της Κυριακής.  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ  

Η Κυριακή 28 Οκτώβρη πρέπει να αποτελέσει την απαρχή της κλιμάκωσης των αγώνων για να αποτραπούν τα νέα μέτρα, για να απαλλαγούμε από τον κατάπτυστο κυβερνητικό θίασο, την τρόικα των τοκογλύφων δανειστών και το θανάσιμο εναγκαλισμό των μεταξύ τους μνημονίων που βάζουν την ταφόπλακα στις ζωές μας. Να φέρουμε το μήνυμα της ανατροπής στους λαούς όλης της Ευρώπης. Η Χρυσή Αυγή στρέφεται κατά του λαού και των αγώνων του με δόλωμα φτηνούς πομφόλυγες κατά του συστήματος. Είναι η χρυσή εφεδρεία του, αρωγός των κατασταλτικών κρατικών μηχανισμών και άλλοθι του "ακραίου κέντρου" της επίσημης εξουσίας ενάντια στην αριστερά και την δυναμική είσοδο του λαού στο προσκήνιο των εξελίξεων. 


   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου